Producten van natuurlijke oorsprong.

Gezien onze ruime ervaring sinds 20 jaar heeft ons labo opzettelijk de keuze gemaakt om een langdurige ontwikkeling te bevoorrechten met het eco garantie label, mits de verreiste prestatie bereikt wordt.

Wij nodigen u graag uit om het lastenboek te lezen.

Onze grondige kennis van de aromatherapie maakt het eveneens mogelijk om deze wetenschap aan die van de cosmetica te combineren, en om u de kans te geven een exclusief concept te creëren ver van het klassieke circuit van de traditionele chemie.

Onze missie

De realisatie van een globale studie van uw project.

We bepalen samen uw behoeftes en ontwikkelen een strategie om u te onderscheiden van uw concurrenten.
De ontwikkeling van uw natuurlijke parfums
Ons labo beschikt over een ruim aanbod aan etherische oliën waarmee we de meest subtiele parfums voor u kunnen ontwikkelen.

De keuze van uw verpakkingen

In onze showroom kan u een breed gamma verpakkingen, flessen, doppen en kartonnen terugvinden, welke eveneens naar uw wens in ons magazijn gestockeerd kunnen worden. U kan tevens op onze logistieke steun rekenen betreffende de bevoorrading ervan.

De formulering van uw gamma

Onze ervaring in het professioneel domein van de coiffure en de esthetiek zal u toelaten de beste formules te bereiken.

De productie en het afvullen van uw lijn.

We beschikken over de meest geschikte gereedschappen voor het produceren en afvullen van uw produkten.

De juridische stappen om uw product op de markt te brengen.

Wij regelen alle nodige administratieve en juridische stappen, zorgen voor de technische dossiers en veiligheidsfiches, alsook voor de registratie van uw formules bij het controle organisme Certysis voor het bekomen van het BIO label.

Onze specialiteit

Professionele haarverzorging

We produceren momenteel verschillende professionele haar cosmetica gamma’s. We beschikken eveneens over een labo waar elke nieuwigheid meteen ter plaatse getest kan worden.

Onze belangrijkste specialiteiten zijn biologische shampoo’s op basis van wasnoten, haarverzorgingen op basis van plantaardige oliën en ecologische afwerkingsproducten.

Lichaamsverzorging

Crèmes voor het lichaam en voor het gelaat, tonic lotions, natuurlijke douchegels, etherische oliën en bloemen extracten.

AnyBrand Cosmetic

Kapellestraat 40
8720 Wakken

info@anybrandcosmetic.com

Contactformulier